Alphabet Moulds

Fabrikanten

Alphabet Moulds Pyramid Font Numbers Bekijk groter

Alphabet Moulds Pyramid Font Numbers

014526

Nieuw

€ 7,75

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 spaarpunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,14.


  Prachtige siliconen mould van het merk Alphabet Moulds. Het fijn gedetailleerde ontwerp van de mould zorgt ervoor dat je iedere keer weer een perfect resultaat hebt.

  De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

  Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen. 

  Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.

  De mallen van Alphabet Moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen.

  Afmeting letters: 21mm hoog x 3,75mm diep. 

  .