Bakmixen

Fabrikanten

Bakzolder Mix voor Cheesecake -500gr- Bekijk groter

Bakzolder Mix voor Cheesecake -500gr-

102498

Nieuw

€ 4,50

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 spaarpunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 4 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,08.


    Lekkere cheesecake mix voldoende voor 2 bereidingen.

    Recept voor 1 cheesecake: 250 gram mix, 220 gram monchou, 300 gram water, 150 gram ei, 210 gram slagroom. Voor de bodem: bodem: 500 gram Bakzolder appeltaartmix, 50 gram (zeeuwse) bloem, 156 gram boter, 60 gram ei. 

    Recept voor de "harde wener" bodem: 500 gram Bakzolder appeltaartmix, 50 gram (zeeuwse) bloem, 156 gram boter, 60 gram ei. Meng de appeltaartmix, bloem, boter en ei tot een mooi deeg. Bekleed een ingevette bakvorm met dit harde wener bodem deeg, ca 4mm dik. 

    Recept voor de cheeselaag: Maak een mengel van ei, water & slagroom en los hier de roomkaas volledig in op. Voeg de mix voor cheesecake toe en meng het geheel 3 minuten op de laagste stand. Daarna nog 1 minuut op de middelste stand. Mix het mengel niet luchtig. Vul de beklede bakvorm met de bodem met het cheesecake beslag en stijk de bovenkant glad. Afbakken op 180 graden in ca. 50 minuten. Maak eventueel af met slagroom of vers fruit.

    Vergeet niet appeltaartmix aan uw bestelling toe te voegen voor de heerlijke harde werner bodem!

    Inhoud 500 gram.