Fabrikanten

FunCakes Agar Agar -50gr- Bekijk groter

FunCakes Agar Agar -50gr-

104220

Nieuw

€ 4,20

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 spaarpunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 4 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,04.


  De FunCakes Agar Agar is een plantaardig bindmiddel en een veelzijdig product. Het kan gebruikt worden als vervanger van gelatine alleen bevat Agar Agar geen dierlijke ingrediënten. Als je Agar Agar als vervanger voor gelatine gebruikt, dan dien je wel het recept aan te passen. Het poeder lost op in een kokende vloeistof (water, melk of creme), nadat het opgelost is kun je het toevoegen aan je gerecht.

  De bindkracht van Agar Agar is 4-5 keer hoger dan van gelatine. Gebruik ongeveer 8 gram poeder voor 1 liter vloeistof. Agar Agar stolt bij kamertemperatuur, dus je gerecht hoeft niet op te stijven in de koelkast en het blijft langer goed buiten de koelkast bij warm weer. Wanneer je Agar Agar gebruikt in melkproducten dan wordt er wel geadviseerd dit in de koelkast te bewaren. Agar Agar verliest zijn bindkracht na ongeveer 2 dagen.

  FunCakes Agar Agar heeft een sterkte van min. 700 g/cm3 (gebaseerd op Nikan / 1,5% 20°C) en is volledig kleur- en smaakloos.
  Een volledige veganistische vervanger voor gelatine! Wanner je Agar Agar gebruikt als vervanger voor gelatine, pas dan het recept iets aan. Gebruik ongeveer 4 tor 5 keer minder poeder dan wanneer je gelatine zou gebruiken.
  Agar stolt bij kamertemperatuur, dus het gerecht hoeft niet in de koelkast op te stijven en het blijft langer goed bij warm weer.
  Volledig kleur- en smaakloos.
  Gewicht: 50 gram.
  Ingrediënten: agar agar poeder.
   

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...