Candy Melts

Fabrikanten

Wilton Candy Melts Pink -340gr-

000911

Nieuw

€ 4,30

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 spaarpunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 4 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,04.


Volumekorting

AantalPrijsU bespaart
3 € 4,21 Tot € 0,26

    De roze Candy Melts® van Wilton zijn gemakkelijk te smelten in de magnetron of chocolade smelter. Hierdoor wordt het maken van lekkere snoepjes, bonbons en lolly’s nog makkelijker. Je kunt de gesmolten melts met vanillesmaak ook gebruiken voor het maken van een drizzle, decoraties en natuurlijk om koekjes, fruit en marshmallows in te dopen.

    Tip: je kunt de Wilton Candy Melts Roze verdunnen met de FunCakes cacao boter drops.

    Vanwege temperatuurverschillen kunnen de Candy Melts® tijdens het transport en in de opslag smelten. Ze kunnen nog steeds gebruikt worden, maar kunnen wellicht niet arriveren in de oorspronkelijke vorm. Volg de normale instructies op de verpakking voor het verwerken van de Candy Melts®.

    Ingrediënten: E129 kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van ei, tarwe, pinda’s en noten. Dit product bevat genetisch gemodificeerde suiker en sojabonen.

    Inhoud: 340 gram.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...