Chocolate & Candy Molds

Fabrikanten

CK Chocolate & Candy Mold Christmas Breakup Bar Bekijk groter

CK Chocolate & Candy Mold Christmas Breakup Bar

100795

Nieuw

Chocolate & Candy Mold

Meer details

€ 2,75

    Chocolade & Candy mold voor het maken van chocoladereep in kerststijl.

    In totaal zijn per keer 1 reep te maken van 13,3 x 13,3 x 1 cm. Voor het maken van 1 reep is ca. 250 gram chocolade nodig.

    Gebruik: Smelt de candy melts of chocolade volgens de gebruiksaanwijzing. Eventueel te kleuren met de daarvoor geschikte kleurstof (olie basis). Indien gewenst kan de mold met verschillende kleurlagen gevuld worden voor een mooier effect. Begin met het inkleuren van de details (ogen, mondje e.d.) met bijvoorbeeld een penseeltje. Laat dit uitharden in de koelkast alvorens de volgende laag aan de brengen. Laten uitharden in de koelkast alvorens uit de vorm te halen.

    Eventueel ook te gebruiken met marsepein of fondant, smeer dan eerst wat crisco in de vormen zodat de marsepein of fondant makkelijker uit de vorm komt.

    Niet geschikt voor de vaatwasser.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...