Chocolate Kleurstoffen

Fabrikanten

Aanbieding! Magic Colours Natural Food Colour Orange -32gr- Bekijk groter

Magic Colours Natural Food Colour Orange -32gr-

101492

Nieuw

€ 3,59

-€ 0,90

€ 4,49

Geen spaarpunten voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


  Het assortiment Magic Colors van Natural Food Colors is een alternatief voor standaard kleurstoffen als u op zoek bent naar een natuurlijke kleur. Deze kleurstoffen geven een zachte pasteltint. Alle kleuren van Magic Colors Natural zijn gemaakt van 100% natuurlijke pigmenten welke plantaardige oorsprong hebben. Hierdoor is zijn deze kleurstoffen ook veganistisch.

  Magic Colors Natural Food Color is geschikt voor het inkleuren van kleine hoeveelheden fondant, modelleerpasta, witte chocolade, royal icing en meer. Omdat ze een natuurlijke kleurstof zijn, geven ze een zachte pasteltint. Ze zijn ook ideaal voor het schilderen op droog suikerdeeg. Omdat de kleuren echt natuurlijk zijn, kunnen ze worden beïnvloed door verschillende omstandigheden, zoals hoge temperaturen, direct licht (ook UV), vochtigheid, zuurgraad van het product dat u wilt kleuren en meer.

  Omdat Magic Colors Natural Food Color geen additieven of conserveermiddelen bevat, wordt het aangeraden de voedselkleuren na opening in de koelkast of de vriezer te bewaren, anders heeft het product slechts een houdbaarheid van 45 tot 60 dagen.

      - Kosher 
      - Vegetarisch en veganistisch
      - Vetvrij
      - Glutenvrij
      - GGO-vrij