Categorieën

Fabrikanten

Verzenden van producten:

De bestellingen worden verstuurd met GLS. De artikelen worden verzonden binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders aangegeven. Wij streven ernaar om bestellingen gedaan voor 15.00 uur dezelfde dag nog te verzenden, dit is echter geen garantie. U ontvangt een email zodra de bestelling is verzonden, het pakket zal vervolgens binnen 2 werkdagen bij u aangeboden worden. Indien u het pakket niet binnen deze twee werkdagen aangeboden wordt dient u contact op te nemen met Taart en Decoratie om het pakket te kunnen traceren. Dit kan via email of telefoon.
Is het om wat voor reden dan ook niet mogelijk voor Taart en Decoratie om de artikelen binnen twee werkdagen te verzenden dan wordt er contact opgenomen met de klant. Taart en Decoratie verzorgt geen naleveringen.

De klant betaalt de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalbedrag van de bestelling. Alle bestellingen worden via pakket verzonden.

Wij verzenden GLS. De verzendkosten zijn als volgt:

 

Bedrag     NederlandBelgië      Duitsland
€ 0-25  € 4,95€ 4,95 € 7,95 
€ 25-50€ 2,95€ 3,95€ 5,95
€ 50-100 gratis!€ 3,95€ 5,95 
€ 100+-gratis!€ 2,95

 

 De genoemde pakketprijzen gelden voor alle gewichten, dus ook voor pakketten zwaarder dan 30kg.

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden.

 

Niet Thuis?

Zodra uw zending verzonden wordt ontvangt u een email. U kunt er vanuit gaan dat de levering de volgende werkdag bij u aangeboden wordt.

Indien u niet thuis bent dan ontvangt u een briefje in de brievenbus van GLS met daarop een telefoonnummer. Via dit nummer kunt u een nieuwe bezorgafspraak maken. U dient binnen 5 dagen te reageren anders wordt het pakket retour naar Taart en Decoratie verzonden.

Taart en Decoatie zal het aankoopbedrag van de goederen crediteren. Indien u het pakket alsnog wenst te ontvangen rekenen wij nogmaals verzendkosten.
Indien u het pakket niet binnen twee werkdagen ontvangen heeft en u heeft ook geen briefje in de bus gevonden verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via email: webshop@taartendecoratie.nl.

Retourneren van zendingen/producten:

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. De zichttermijn houdt in dat de klant het recht heeft binnen 14 dagen de artikelen zonder enige verplichting zijnerzijds in originele verpakking en met de originele pakbon bijgevoegd te retourneren. Vergeet niet de reden van de retourzending te vermelden!

De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Tevens dient de klant alle voorwaarden voor terugzending na te leven. De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper. Na ontvangst van de zending en goedkeuring van Taart en Decoratie over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen de betaling minus de verzendkosten van de koper teruggestort.


Retourzendingen kunnen worden geretourneerd aan:


Taart en Decoratie
Retourzending
Amaliastraat 21d

2983 EA Ridderkerk.

Afhalen van bestellingen:

Afhalen van uw bestelling is niet mogelijk.