Fabrikanten

Over de levering:

Taart en Decoratie doet haar uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt of slecht gedeeltelijk kan worden uitgevoerd (door het tijdelijk niet in voorraad zijn van artikelen of om anderen redenen), zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft vervolgens de mogelijkheid om de bestelling later te laten verzenden ofwel de betreffende artikelen uit de order te laten verwijderen of te vervangen. Taart en Decoratie verzorgt geen naleveren en is niet aansprakelijk voor het niet in voorraad zijn van artikelen, zelfs als dit niet bij het betreffende artikel vermeld staat. Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle artikelen voldoende in voorraad te hebben.
Indien Taart en Decoratie een termijn voor levering heeft opgegeven, is deze indicatief. Een opgegeven levertijd is dan ook nimmer een fatale termijn. Wij trachten bestellingen vóór 14.00 uur nog dezelfde dag te verwerken, dit is echter geen garantie. De uiteindelijke levertijd zal de opgegeven levertijd echter nimmer met meer dan een week overschrijden, tenzij er sprake is van overmacht. Bij overschrijding van een termijn dient de klant Taart en Decoratie schriftelijk in gebreke te stellen.

Verzenden van producten:

De bestellingen worden verstuurd met DHL. De artikelen worden verzonden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders aangegeven. Wij streven ernaar om bestellingen gedaan voor 16.30 uur dezelfde dag nog te verzenden, dit is echter geen garantie. U ontvangt een email zodra de bestelling is verzonden, het pakket zal vervolgens binnen 2 werkdagen (maandag tot en met zaterdag) bij u aangeboden worden (binnen Nederland, buitenland 2-5 werkdagen). De levertijd is geen garantie. Indien u het pakket niet binnen deze werkdagen aangeboden wordt dient u contact op te nemen met Taart en Decoratie om het pakket te kunnen traceren. Dit kan via email of telefoon.

U bent verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens, deze worden 1 op 1 overgenomen en kunnen na het verzenden van uw bestelling niet meer gewijzigd worden. Betaalde verzendkosten worden in dit geval niet gerestitueerd. Goederen worden gerestitueerd mits door ons retour ontvangen.


Is het om wat voor reden dan ook niet mogelijk voor Taart en Decoratie om de artikelen binnen drie werkdagen te verzenden of is een artikel niet voorradig dan wordt er contact opgenomen met de klant. Taart en Decoratie verzorgt geen naleveringen.

De klant betaalt de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalbedrag van de bestelling. Alle bestellingen worden via pakket verzonden.

Wij verzenden via DHL, optioneel en tegen meerprijs kunt u kiezen voor PostNL. De verzendkosten voor DHL zijn als volgt:

 

Bedrag     NederlandBelgië      Duitsland
 € 0-15 € 5,95 € 8,95 € 8,95
 € 15-60 € 4,95 € 7,95 € 8,95
 € 60-100 gratis! € 3,95 € 6,95
 € 100+ - gratis! € 3,95

 

 De genoemde pakketprijzen gelden voor alle gewichten, dus ook voor pakketten zwaarder dan 30kg.

Orders boven de € 60,- worden binnen Nederland gratis verzonden.

Eetbare Prints

Eetbare prints en uw webshopbestelling kunnen niet gelijktijdig verzonden worden. In het verleden is gebleken dat hierbij vaak breuk ontstaat in de print. Om deze reden worden beide bestellingen uitsluitend apart verzonden. U besteld uw print ook via een aparte webshop: www.taartendecoratieprints.nl.

Ter compensatie zijn de door u betaalde verzendkosten lager dan de werkelijke kosten.

 

Niet Thuis?

Zodra uw zending verzonden wordt ontvangt u een email. U kunt er vanuit gaan dat de levering de volgende werkdag bij u aangeboden wordt.

Indien u niet thuis bent dan ontvangt u een kaart in de brievenbus van DHL met daarop een een nieuw bezorgmoment. Als dit niet uitkomt kunt u met de bezorgcode op de kaart kiezen voor een ander aflevermoment of aflevering op een DHL bezorgpunt.

Als het pakket niet afgeleverd kan worden stuurt DHL het pakket retour naar ons. Taart en Decoratie zal het aankoopbedrag van de goederen crediteren. Een uitzondering geldt indien u onjuiste adresgegevens heeft verstrekt. Goederen worden gerestitueerd mits door ons retour ontvangen door de vervoerder. Indien u het pakket alsnog wenst te ontvangen rekenen wij nogmaals verzendkosten.


Indien u het pakket niet binnen twee werkdagen ontvangen heeft en u heeft ook geen kaart in de bus gevonden verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via email: webshop@taartendecoratie.nl.

Retourneren van zendingen/producten:

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. De zichttermijn houdt in dat de klant het recht heeft binnen 14 dagen de artikelen zonder enige verplichting zijnerzijds in originele verpakking en met de originele pakbon bijgevoegd te retourneren. Vergeet niet de reden van de retourzending te vermelden!

De geretourneerde artikelen dienen in de originele verpakking geretourneerd te worden en mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Tevens dient de klant alle voorwaarden voor terugzending na te leven. Taart en Decoratie behoud het recht om kosten bij de klant in rekening te brengen bij beschadigde of gebruikte artikelen of artikelen zonder originele verpakking en voor herberekende verzendkosten. De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper. Ook bij weigering en/of het niet afhalen van het pakket op de afhaallocatie komen de retourkosten voor rekening van de koper. Na ontvangst van de zending en goedkeuring van Taart en Decoratie over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen de betaling minus de verzendkosten van de koper teruggestort.


Retourzendingen kunnen worden geretourneerd aan:


Taart en Decoratie
Retourzending
Amaliastraat 21d

2983 EA Ridderkerk.