Fabrikanten

Decora Stencil Voetbal -25cm- //

102231

Nieuw

€ 4,32

-€ 1,08

€ 5,40

Geen spaarpunten voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


  Dit stencil is perfect om een bal op je taart te maken.

  Gebruik het stencil met royal icing, cookie icing, suikerbakkerspoeder, buttercream, gesmolten chocolade, cacao poeder, lustre dusts, metallic verf of voedsel kleurstof om indrukwekkende decoratieve effecten te creëren. Houd de stencil in de juiste positie, verspreid, strooi of spons het materiaal over het stencil om het ontwerp aan te brengen op cupcakes, koekjes, taarten en nog veel meer.

  Afmeting: 20 x 30 cm.

  Afspoelen voor gebruik. Gemaakt van materiaal dat is goedgekeurd voor contact met levensmiddelen.

  Gebruik met icing, botercréme of chocoladeLeg het stencil op de gewenste plaats en vul het stencil met een spatel of schraper. Zorg ervoor dat het een glad geheel is om een mooie vloeiende en strakke afbeelding te krijgen. Haal vervolgens het stencil voorzichtig los. Indien de afbeelding uit diverse kleuren moet bestaan kun u deze met een kwast tamponeren, indien u een strak en glad resultaat wenst kunt u dit vervolgens met een spatel of schraper glad strijken.

  Gebruik met kleurpoeder, glitter of (gekleurde) suiker: Leg het stencil op de gewenste plaats en breng de kleurpoeder voorzichtig met een kwast aan. Eventueel kunnen er enkele druppels alcohol aan de poeder toegevoegd worden of er verf van te maken, dit vergemakkelijkt het opbrengen. Bij gebruik van glitter of (gekleurde) suiker dient de ondergrond licht vochtig gemaakt te worden. Verwijder vervolgens voorzichtig het stencil.

  Soort GereedschapStencils

   Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

   loader

   * verplichte velden