Katy Sue Designs

Fabrikanten

Aanbieding! Katy Sue Mould Cake System Mini and Micro Border Set Bekijk groter

Katy Sue Mould Cake System Mini and Micro Border Set

013151

Nieuw

€ 14,64

-€ 3,66

€ 18,30

Geen spaarpunten voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


  De Katy Sue Mould Creative Cake System Mini and Micro Border Set is in samenwerking met cake ontwerper en internationaal docent Ceri Griffiths ontwikkeld. Met deze mould kun je prachtige decoraties maken met de uitstraling van een royal icing taart. Combineer de diverse moulds in de Cake System serie en je hebt de fundamenten voor het decoreren van een look-a-like royal icing taart, maar dan van fondant!

  In deze leuke mould zijn de belangrijksste elementen van het Creative Cake System samengevoegd en verkleind naar twee verschillende kleine scalen. Perfect voor koekjes, miniatuur bruidstaarten, cake pops, minatuur taarten en meer. Schaal 1 is 2,5 cm en schaal 2 is 1,2 cm. Het fijn gedetailleerde ontwerp van deze Katy Sue mould zorgt ervoor dat je iedere keer weer een perfect resultaat hebt.

  De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

  Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.

  Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.

  De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.

  Afmeting mini barrel: circa 2,6 x 1 x 0,5 cm.
  Afmeting micro barrel: circa 1,3 x 0,5 x 0,3 cm.
  Afmeting mini S scroll: circa 1 x 4,9 x 0,6 cm.
  Afmeting micro S scroll: circa 2,4 x 0,5 x 0,3 cm.
  Afmeting mini C scroll: circa 2,5 x 1 x 0,6 cm.
  Afmeting micro C scroll: circa 1,3 x 0,5 x 0,3 cm.
  Afmeting mini scoop: circa 2,4 x 1,5 x 0,6 cm.
  Afmeting micro scoop: circa 1,3 x 0,8 x 0,4 cm.
  Afmeting mini serrated v: circa 2,6 x 2,7 x 0,6 cm.
  Afmeting micro serrated v: circa 1,3 x 1,3 x 0,3 cm.
  Afmeting mini shell: circa 0,7 x 1,3 x 0,5 cm.
  Afmeting micro shell: circa 0,4 x 0,7 x 0,3 cm.