Fabrikanten

Nieuw Aanbieding! Chefmaster Kleurstof Gel Royal Blue -65gr- Bekijk groter

Chefmaster Kleurstof Gel Royal Blue -65gr-

101089

Nieuw

€ 5,62

-€ 1,88

€ 7,50

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Geen spaarpunten voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


  Chefmaster Liqua Gel Royal Blue is een geconcentreerde kleurstof van een uistekende kwaliteit. Chefmaster Liqua Gel Neon Brite Pink is een geconcentreerde kleurstof van een uistekende kwaliteit. Door de knijpflesjes is de kleurstof zeer handig in gebruik. Uitermate geschikt voor het kleuren van verwijderbare decoratie van marsepein, fondant, icing en botercréme.

  Knijp een kleine hoeveelheid kleurstof op de marsepein of fondant en kneed dit goed door. Als de kleur donkerder moet worden neemt u nog een beetje kleurstof, net zolang tot dat u de goede kleur heeft bereikt. De kleuren zijn uitstekend met elkaar te mengen om precies de juiste kleur te kunnen krijgen.

  Ingrediënten: Water, Fructose-glucosestroop, Glycerine, Suiker, Kleurstof E133, E127, gemodificeerd voedselzetmeel, carrageengom, methylparabeen (conserveermiddel), xanthaangom, propylparabeen (conserveermiddel).

  Allergenen: Glutenvrij, Vegan, Kosher gecertificeerd. 

  *E127 is een door de FDA goedgekeurde kleurstof voor gebruik in de verenigde staten. In de Eurpese Unie wordt deze goedkeuring niet ondersteunt. Wij adviseren u om deze specifieke kleur uitsluitend te gebruiken voor verwijderbare decoratie. 

  Inhoud: 65gr.

   

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...