Fabrikanten

Dekofee Tool voor Strak Afsmeren

014411

Nieuw

€ 26,10

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 26 spaarpunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 26 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,26.


  De Edgy Starter Set van Dekofee is de tool voor het afsmeren van taarten waarmee je moderne, sharp-edges crème taarten kunt maken. Het brede, ergonomische handvat zorgt ervoor dat de Edgy altijd in de juiste blijft. Deze veelzijdige Dekofee tool is geschikt voor ganache en crème taarten. De Edgy is eenvoudig aan te passen op de juiste hoogte, heeft een stabiel handvat en garandeert scherpe randen.

  De Edgy is geschikt voor taarten met een doorsnede van 15 cm t/m een doorsnede van 30 cm. De maximale hoogte is 11,5 cm.

  Hoe te gebruiken:
  Smeer je taart in met crème met behulp van een spatel. Zet de Edgy in elkaar en plaats deze op je taart en verwijder de overtollige crème. Vul de gaten op met crème en maak de taart glad met de Edy. Herhaal dit tot dat je de perfecte scherpen kanten hebt.

  De Edgy starter set is ontwikkeld in samenwerking met Claudia Lühmann met Ofenkieker.de.

  Inhoud: 1 handvat smooth, 1 handvat waves, 1 lineal 15 cm smooth & waves, 1 lineal 10 cm smooth & waves, 6 schroeven, 3 moeren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...