Overige Materialen

Fabrikanten

Ingenious Edibles Saftey Seal -120gr-

100547

Nieuw

€ 11,50

  Maak alle delen van je taart voedselveilig met Safety Seal van Ingenious Edibles.

  Ingenious Edibles Safety Seal is een innovatief product waarmee u artikelen in een voedselveilig materiaal kunt coaten. Perfect voor suikerbloemen, bloemdraad en verse bloemen. U kunt er nu voor zorgen dat alles wat uw taart raakt, voedselveilig is.

  Voedselveiligheid is een groot probleem voor de meeste decorateurs, vooral als je voor een groot aantal gasten bakt, zoals bij bruiloften of feesten, maar nu met Safety Seal, is het snel en eenvoudig om je cakes volledig voedselveilig te maken. Door het artikel simpelweg in de gesmolten veiligheidszegel te dopen, kunt u het een voedselveilige coating geven die perfect is om zonder problemen gebak en andere gebakken producten aan te raken.

   

  Gebruiksaanwijzing:

  • Verwijder het deksel en zet de pot in de magnetron op hoge stand voor 3 minuten (circa 850W), controleer en warm het nogmaals drie minuten.
  • Verhit telkens per 30 seconden tot het product gesmolten is. Niet roeren tot het volledig gesmolten is. Wees voorzichtig het product is heet! 
  • Als je een betere dekking wil dan kan je het 10 minuten laten afkoelen voor je het gebruikt.
  • Dip het voorwerp langzaam in de gesmolten was en herhaal indien nodig. Laat een paar minuten tussen elke dip voor een betere coating.
  • Laat het geheel ongeveer 20 minuten afkoelen voor het te gebruiken.

  Ingrediënten: Palmolie, bijenwas, microkristallijne was, titaniumdioxide, citroenolie.
  De palmolie die in dit product wordt gebruikt, is afkomstig van een duurzame bron.
   

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...