PME & Wilton Decorating Courses

Fabrikanten

PME Professional Course Module 1 - Sugar Paste

014605

Nieuw

febr-maart

Meer details

€ 250,00

  Scroll naar beneden voor de aanmeldings- en betalingsvoorwaarden.

  PME Professional Module Sugar Paste - 4-delige cursus - zondagen 11, 18, 25 februari en 4 maart - 9.30-16.30 uur 

  Deze cursus wordt gegeven door onze gecertificeerde PME instructrice Sandra. 

  De PME Professional Course is een professionele cursus die opgezet door Knightsbridge PME Ltd. Er zijn in totaal 3 verschillende modules te volgen van ieder 25 lesuren.

  Tijdens iedere module leert u een groot aantal technieken waar u als (professioneel) taartdecorateur veel gebruik van zult maken. Elke module is apart te volgen (hoeft niet op volgorde) en wordt afgesloten met een PME Professional Diploma. Na het voltooien van alle drie de modules wordt een PME Master Certificate uitgereikt.

  In de eerste module komen zeer veel technieken aan bod. In deze uitgebreide cursus behandelen we onder meer de basis technieken zoals vullen en bekleden van een echte taart, bekleden van een dummy taart, crimpen, embossen, draperiën en lussen (swags), frillen, het maken van linten en strikken, brodery anglaise, puzzelen met uitstekers, uitsteektechnieken, het maken van een inlay en het stapelen van taarten

  De prijs van de module is inclusief een lesboek en een materialenkit. Voor gebruik tijdens de les en voor het maken van huiswerk is het nodig dat u extra materialen en ingrediënten aanschaft. Deze kunt u op de lesdag met 10% korting aanschaffen. Hou hiervoor dus rekening met uw planning en budget!

  Koffie en thee zijn inbegrepen, u dient zelf voor een lunch te zorgen.

  Na de cursus krijgt u de kans om aankopen te doen in de winkel. Op deze dag krijgt u 10% korting op uw aankopen! Deze cursus wordt gegeven in onze winkel aan de Amaliastraat 21d, 2983 EA Ridderkerk.  

  Betalingsvoorwaarden:

  U dient een aanbetaling van 35% binnen een week na aanmelding te voldoen. U kunt het bedrag van € 87,50 overmaken op bankrekeningnummer NL58 ABNA 0543 6225 33 tnv Taart en Decoratie Ridderkerk. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. Kies bij betaaloptie's voor 'overschrijving' zodat u de aanbetaling handmatig kunt uitvoeren.

  Het restantbedrag van € 162,50 dient 2 weken voor aanvang van de workshop aan ons overgemaakt zijn. Uiteraard is direct betalen van het totaalbedrag via Ideal ook mogelijk.

  Bij afmelding meer dan 14 dagen voor aanvang van de workshop bent u niet betalingsplichtig, Uw (aan)betaling heeft wordt uiteraard geretourneerd. Bij afmelding tot 14 dagen voor aanvang is het niet mogelijk om uw aanbetaling terug te ontvangen. Bij afmelding van 3 tot 7 dagen voor aanvang van de workshop brengen wij de helft van het totaalbedrag in rekening. Bij afmelding binnen de 3 dagen dient u het volledige bedrag te voldoen.

   

   

Beoordeling(en)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

PME Professional Course Module 1 - Sugar Paste

PME Professional Course Module 1 - Sugar Paste

febr-maart

Schrijf uw recensie