Workshops & Kinderfeestjes

Fabrikanten

Workshop Kerst Drip Cake -15-12-2018- Bekijk groter

Workshop Kerst Drip Cake -15-12-2018-

101128

Nieuw

€ 49,95

  Scroll naar beneden voor de aanmeld- en betalingsvoorwaarden.

  Workshop Kerst Drip Cake – zaterdag 15 december - 10.00-13.00 uur.

  Tijdens deze workshop -die ongeveer drie uur duurt- gaat u leren een taart te vullen, af te smeren en te versieren. We gebruiken voor de vulling een heerlijke botercréme van banketbakkerskwaliteit en een laag jam naar keuze. De taart wordt afgesmeerd met frosting met een gekleurde 'drip'. De workshop is inclusief een 'merry christmas' taarttopper die u uiteraard mag houden. U gaat de taart geheel in kerstsfeer verder versieren en afwerken.

  De taart is prima in te vriezen om te bewaren tot de kerst, tijdens de workshop krijgt u tips hoe u dit het beste kunt doen.

  Uiteraard worden alle gebruikte materialen toegelicht en krijgt u diverse handige tips! Na de workshop krijgt u de kans om aankopen te doen in de winkel.

  Deze workshop wordt gegeven in onze winkel aan de Amaliastraat 21c, 2983 EA Ridderkerk.

   

  Betalingsvoorwaarden:

  Bij het aanmelden bij deze workshop gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. U dient een aanbetaling van € 20,- binnen een week na aanmelding te voldoen. Kies hiervoor bij het afrekenen voor de optie 'overschrijving'. U kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL24 ABNA 0543 5739 66 tnv Taart en Decoratie Retail. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief.

  Het restantbedrag van € 29,95 dient 2 weken voor aanvang van de workshop aan ons overgemaakt zijn. Uiteraard is direct betalen van het totaalbedrag via Ideal ook mogelijk. Eventueel betaalde verzendkosten krijgt u teruggestort op uw rekening.

  Bij afmelding meer dan 14 dagen voor aanvang van de workshop bent u niet betalingsplichtig, Uw (aan)betaling heeft wordt uiteraard geretourneerd. Bij afmelding tot 14 dagen voor aanvang is het niet mogelijk om uw aanbetaling terug te ontvangen. Bij afmelding van 3 tot 7 dagen voor aanvang van de workshop brengen wij de helft van het totaalbedrag in rekening. Bij afmelding binnen de 3 dagen dient u het volledige bedrag te voldoen.